Madonna - skålene  ©

blanc de shine

©

 Unika porcelæns-design: Annette Præstegaard


Oliemaleri
Biografi
Udstillinger
Boligindretning
Collage
Porcelæns-design
Stentøj
Fotografi
Smykkedesign
Art-money
Tilmelding til
nyhedsbrev
Seneste
nyhedsbrev
Kontakt
Partnere
Site Map
<Forsiden

 Det organiske ved porcelænsskålene
Madonna er blanc de shine oginspireret af superstjernen Madonnas mange spændende kostumer. Skålenes skulpturelle form gør dem anvendelige sum supplement til andet porcelæn på bordet. Skålene kan anvendes til mange forskellige typer tilbehør - både til frokost og middag.
Skålene kan sættes inden i hinanden og fylder ikke meget.

www.prae.dk, Annette Præstegaard
Annette Præstegaard, Porcelænsdesign: Thoras Blonde Thoras Blonde er unikt kunst- håndværk fremstillet af porcelæn. Skålene kan anvendes til fx syltetøj, konfekt eller blomster. Det sirligt forarbejdede unika-porcelæn med kniplinger og den specielle sammenføjning er gennemskinnelig, og derfor særlig anvendelig til fyrfadslys.

Til fremstillingen er anvendt kniplinger og fine schweiziske londer, der stammer fra Thora Andersens forretning for brudeudstyr og linned i luxusklassen, “Østerbros Linnedmagasin”, Østerbrogade 80, København. Forretningen eksisterede fra 1915 til 1948. Stemningen og hyggen fra Thoras sirlige kniplinger og schweiziske blonder, der er overført til det moderne design og fint afpasset efter ethvert hjem.
 
 
Annette Præstegaard, Porcelænsdesign: Thoras Blonde


Annette Præstegaard, Porcelænsdesign: Thoras Blonde
 


 

Skålene har en unik sammenføjning, og der er copyright © på modellerne.Thora var min tante, og billedet af brudeparret er min mormor og morfar; brudekjolen er en af Thoras kreationer. Thora levede fra 1887 til 1948 og boede hele sit liv i København på adressen: Hjørringgade 5, 1. sal.
 
Annette Præstegaard, Porcelænsdesign: Thoras Blonde   Annette Præstegaard, Porcelænsdesign: Thoras Blonde Annette Præstegaard, Porcelænsdesign: Thoras Blonde
           
         


Annette Præstegaard,
Solsikkevænget 105, NYE, 8200 Aarhus N, e-mail: apr@prae.dk, tlf. 26519556

© Annette Præstegaard